Ida-Marie Isaksson

Frontrow leather piece.

frontrow-kjol-leather-skirt

Denna hösten kan jag inte få nog av vinröda toner och skinn. Dessa shorts är nya och kommer från Frontrow’s nya kollektion, de finns ute i butik nu. Denna höstkollektion är förresten helt jäkla otrolig, ni kommer att få se. Den 1:a oktober kommer jag tillsammans med designern Hanna och Fanny från Ioaku att visa dessa och alla andra höstnyheter i butiken Image of PR i Helsingborg, där Elvira bjuder in till en av sina härliga VIP-kvällar. Här hittar du mer information om hur du gör för att få vara med.

(adlinks)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats