Ida-Marie Isaksson

Beige Isabel Marant sneakers.

isabel-marant-2

God morgon!

Detta gömde sig i boxen från Isabel Marant. Ett par nya beiga sneakers till Isabel Marant-samlingen. Detta är nog de skor jag använder mest av alla, så otroligt sköna.

Jag har fått en riktigt skön natts sömn, mindre smärta av någon outgrundlig anledning. Jag tar smärtstillande till natten för att ens kunna ligga ner längre stunder och ändå gör det hemskt ont. Så får jag en god natts sömn så är jag överlycklig! Så här är det en riktigt happy friday!

Igår spenderade vi kvällen på Olympia. Tyvärr blev det förlust. Det var en sen match så Vinnie trött redan vid matchstart men kämpade i 90 minuter. Han låg nöjd i vagnen nästan hela matchen, bara sista 10 som han ville komma upp titta lite. Sedan somnade han lagomt till vi skulle äta middag tillsammans efteråt. Pyjamasen var på så när vi om hem var det bara att lägga över honom i sängen när vi kom hem.

Nu ska jag avverka lite mail och sedan ska jag ta mig en tur till IKEA för att fixa lite så att vi kan barnsäkra huset. V reser sig mot allt och har börjat ta små steg. Lådor och skåp är så intressanta.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats