Ida-Marie Isaksson

wardrobe cleaning.

DSC_0640

Wearing: (adlinks) Top HERE // Bag HERE // Denim (another color) HERE

Idag har jag städat lite i garderoben, välbehövligt kan jag lova! Hittade lite smått och gott som jag glömt att jag har men som jag hoppas få använda snart.

Nu ska jag slå mig ner i soffan men lite chips och vänta på att mannen kommer hem från bortamatch med en vinst i bagaget!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Hej! Jag använder en app som heter whitagram mestadels. I den använder jag aviary för att redigera bilderna så som jag vill ha dem. Färgbalans, kontrast, ljus, skärpa mm. Ibland använder jag också facetune som är en väldigt rolig app för ex selfies och närbilder om man lär sig använda den.
    Kram!

stats