Ida-Marie Isaksson

Girlsnight

idamarie-isaksson-blogg-2

Idag var en sån där dag när jag hade så mycket jag ville hinna med att göra men så lite blev gjort. V håller nog på att få tänder eller så är han i nån av de där gnällfaserna de kan  ha, men han är i vilket fall som helst lite mer gnällig än vanligt. Och ovanpå det så är jag helt sinnessjukt trött. Ingen aning om varför men säkert lite reaktion på min lilla axelgrej tidigare i veckan.

Ikväll ska jag iaf ladda energibatterierna med en tjejmiddag och kanske nån drink efteråt. Imorgon åker M iväg på bortamatch så det blir jag och V som hänger denna helg.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats