Ida-Marie Isaksson

Image of PR Event.

never-denim-high-waist

have2have

never-denim

Så här såg jag ut häromdagen när jag var ner till Image of PR på ett av deras mysiga shoppingevent. Träffade några kollegor/vänner och shoppade lite rabatterat med ett glas mousserande i handen. Inte dumt alls. Om du vill ha koll på kommande event ska du följa deras facebooksida, länk till den har du här. Träffade bland annat Fanny Ek som är grundare av IOAKU smycken, bloggarna Eddie Fisher & AnnikaSusanne Lindfors som är agent för bland annat IOAKU.
Gå in på Eddies eller Annikas blogg om du vill se bilder från eventet! Jag hittade en helt ljuvlig strandtunika från Frontrow, den blir perfekt när vi åker till Athen om lite drygt två veckor! Tack Elvira för en trevlig kväll!

LOVE I

Wearing: (adlinks)
Blazer HERE
Denim Hunter Top HERE
Never Denim HERE
Heels HERE
Bag HERE
Ioaku Ring
Gul Watch
Hermes Bracelet
Chanel Earrings
Rayban Aviators

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats