Ida-Marie Isaksson

Nikita Hair Väla VIP opening.

mathias-haug-frisör

niktia-hair-väla

nikita-hair-hbg

nikita

nikita-hair-2

mathias-nikita-hair

ida-nikita-hair

Igår smygöppnade nya Nikita Hair i Väla Centrum och jag var såklart där och grattade som den trogna Nikitakund jag är!  Min grymma frisör Mathias Haug (som jobbar på Nikita inne i stan) var där och stylade. Så fin salong med perfekt läge och härlig personal. Jag hann inte heja på alla för de hade fullt upp med att styla kunder, men det såg iaf mycket bra ut.

Något som inte ser så bra ut är mitt hår, haha! Mathias ojade sig lite. Utväxten är inte snygg, speciellt inte på instagram där jag gillar att addera kontrast vilket gör att den ser svart ut (mörkblond i vanliga fall. Förutom att jag inte har tvättat det på några dagar så skyller jag dock på M’s jobb, han har vetat en dag i taget hur deras schema ser ut ända sedan i januari. Men nu har de äntligen fått ett schema för nästa månad (horray!) Så nu ska håret fixas!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats