Ida-Marie Isaksson

sisterly love

Foto-2015-02-21-13-09-59

Foto-2015-02-21-13-10-01

Foto-2015-02-21-13-16-53

Jag kan inte i ord beskriva hur härligt det var att ha min lillasyster här. Dels var det såklart skönt att få lite avlastning när M är borta men det var så mycket mer. Jag tror vår relation har utvecklats ännu en nivå. Att se henne med Vincent och att se hur de agerade, hur Vincent omedelbart älskade henne var oslagbart. KÄRLEK! Jag önskar vi bodde närmare!

Vinnie reaktion på andra bilden, hahah! GET ME OUTTA HERE! Btw så älskar han sina nya solglasögon från Kappahl, som ni kan se!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Men ååhhh vilka ljuvliga bilder på er! Jag har två syskon (vi bor i samma stad) och när jag ser dem med vår son på 5 mån blir jag alldeles varm i hjärtat.
    Kram fina du!

stats