Ida-Marie Isaksson

bikini babe.

DSC00595

DSC00596

Bjuder på två bilder från i somras. Här var jag väl gravid i typ v 15-16, det var fortfarande ”hemligt” här på bloggen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det syntes JÄTTEMYCKET. Jag och Sofie såg tillåmed att bebisen låg lite till höger… haha. Den var för ungefär lika stor som en vindruva så det var nog helt omöjligt att se. Saknar förresten den där Grek-brännan… Ge mig sommar och sol!

Idag är det Valentines och vi tar hand om varandra lite extra. M är och tränar nu och sedan ska han ta V så att jag kan komma iväg också. Senare ska jag iväg och fixa fransarna för första gången på flera månader. Ikväll ska vi köpa hem nån riktigt god mat, dricka lite prosecco, äta kallskuret och se en film. Perfekt om ni frågar mig! På måndag åker M till Portugal på 10 dagars träningsläger så vi får ta vara på dessa dagar alla 3.

Och till alla som gillade min giveaway, de har 30% på Beach House Company på Sleepo idag och imorgon!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Det trodde nästan jag också. Tyckte den växte som tusan fram till v25 ungefär. Sedan stannade det av och höll sig precis på normalkurvan. Men om jag hade gått hela graviditeten kanske det hade sett annorlunda ut. Hade ju kunnat haft han där inne en månad till!

    Bikinin är köpt på Calzedonia i Athen. Men jag tror det finns i Sverige nu också!

    Kram!

stats