Ida-Marie Isaksson

perfect cut.

outfit-january

Ni som föjer mig på instagram (@idamarieisaksson) kanske såg att jag hittade drömbyxorna på min shoppingtur häromdagen. Här får ni en liten sneakpeek, resten kommer upp så fort jag får lite tid över för redigering. Lättare sagt än gjort!

Idag ska jag iväg och få håret klippt och slingat av bästa Mathias på Nikita Hair i Helsingborg. Vi får se om det blir det gamla vanliga eller kanske en liten förändring. Jag velar som vanligt! De har förresten ett paketerbjudande på klipp, färgning/slingning och inpackning just nu, läs mer om det här.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats