Ida-Marie Isaksson

The Healthy Box / Januari

the-healty-box-januari

Denna box kunde inte ha kommit lägligare. En box fylld av nyttiga snacks, perfekt när man kanske borde börja det nya året lite hälsosammare! Det är lite lättare att göra hälsosamma val när man har sånt här liggande i lådorna. De rosa snoddarna kommer från Taniko och ska vara bra när man tränar för de glider inte och sliter inte på håret. Alla produkter är antingen ekologiska, fairtrademärkta eller både och. Du kan läsa mer om The Healthy Box här

God morgon! Matchsäsongen började igår med en vinst för HIF. Jag och V hejade hemma i tv-soffan. Det firades med en pizza! Nu ska jag bege mig ut på en PW och sedan ska jag iväg på en liten shoppingtur medan V & M har lite egentid.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats