Ida-Marie Isaksson

Yesterdays outfit.

idamarie-isaksson

wool-coat

gucci-shades

idamarie-isaksso

postpartum

outfit3

todays-outfit

black-wool-coat

Coat HERE // Sweater Pull & Bear // Pants Rut & Circle // Shoes Bikbok // Shades Gucci

1 vecka efter förlossning och jag börjar komma i lite gamla kläder. Jag märker förändringar på kroppen varje dag, fantastisk den är! Magen är borta men inte de extra kilona jag lagt på mig, det blev totalt 18 kg upp, varav 9 försvann av sig själv efter förlossningen. Resten försvinner nog sakta men säkert dem med. Det är inget jag fokuserar på just nu.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Meijah

  Fattar inte vart de där 18kg satt på dig! Vackrare gravid får man leta efter 🙂
  Är i vecka 39 (38+2) och har gått upp 15,5kg och både ser ut o känner mig som en elefant 😉
  Följer dig på ig och längtar tills jag kan komma ut på den där första barnvagnspromenaden och kunna röra mig (relativt) obehindrat, känna att min kropp är min ”egen” igen! Trots att jag haft en fantastisk graviditet (bortsett från foglossning).
  Hoppas du vill dela med dig av din förlossningsberättelse, det lilla du skrev lät både läskigt och spännande på samma gång!
  Tack för att du delar med dig av din vardag och hoppas ditt och din lilla familjs 2015 blir fullkomligt fantastiskt!
  Kram meijah

stats