Ida-Marie Isaksson

Master Bedroom

sovrum2

sealoe-wallie

bedroom

Kuddar H&M Home // Wallie Selaoe 

Lite bilder från vårt lilla sovrum. Vår Carpe Diem-säng är nog det bästa köp vi gjort. Jag har knappt nattsmärta i axlarna längre och sover oförskämt bra med tanke på att jag är höggravid.
Är inte alls klar med inredningen därinne, det är lite provisoriskt men jag tror jag hittat den perfekta sänglampan nu. Så fin!

Nu har vi några fönsterputsare här och gör julfint. Många och stora fönster är fint men lite jobbigt att hålla rent. Speciellt takfönstrena, inget för en höggravid! Så jag är glad att det finns bra hjälp. Så fort de lämnar ska jag hoppa i duschen och börja fixa mig inför en liten photoshoot med Erika!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats