Ida-Marie Isaksson

sporty.

DSC_0327

DSC_0297

DSC_0316

DSC_0344

DSC_0300

DSC_0320

DSC_0298

Moxy jacket (New!) // Pull&Bear sweater // H&M long tee //  H&M Mama maternity jeans // Nike AF1 sneakers // Gucci shades // Cocoo.se earrings // Chanel bag

Resten av denna dag sprang iväg lika fort som förmiddagen vilket resulterar i att jag nu sitter här och jobbar med M’s match i bakgrunden. Jag fick härligt besök av Julina och hennes lille Milo och timmarna bara flög iväg. Helt plötsligt var det middagstid och jag fastnade framför Big Brother. Jag skulle egentligen ha skurat och dammsugit alla golv, tvätta och föna håret, färga ögonbrynen och köra en ansiktsmask och dessutom rensa kameran. M kommer väl hem runt 3-tiden inatt och jag lär väl vara igång fortfarande om jag ska hinna med allt, haha! Nu kom jag på att jag har en tvätt i maskinen som ska hängas också, ojoj. Känner ni igen er? Tiden bra flyger iväg!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats