Ida-Marie Isaksson

my rituals.

DSC_0086

DSC_0082

Dessa två är räddare i nöden när den kalla luften som hösten dara med sig ger torra fläckar och livlös hud.
Rituals Sakura Scrub är baserad på socker och olja, jag har aldrig hittat någon i närheten så bra som denna. Huden är babylen och återfuktad i samma stund som du applicerar den. Det behövs inget mer. Nu har de dessutom gjort om förpackningen så att den verkligen är så stor som den ser ut, mycket bra tycker jag. 80% mer scrub och väldigt prisvärd numer. Jag byter dessutom ut min duschcreme mot denna skummande duscholjan, väldigt skonsam och bra. Bra tips om du liksom jag lätt blir torr.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag läste på en blogg att man kunde blanda olivolja och socker så testade de och de vart skönt att ha på huden 🙂 Har märkt att man kan göra mycket med saker som man har hemma och de blir lika bra som de köpta 🙂

stats