Ida-Marie Isaksson

Healthy hydration.

DSC_0028

Idag har jag bara planer på att lata mig i parken och fånga lite av solens strålar. Om, det går, det är ju så galet varmt! M laddar för match på söndag så han håller sig inomhus eller i skuggan så jag får roa mig på egen hand. Är glad att månadens The Healthy Box innehöll lite uppfriskande drycker och tidfördriv i form av ännu ett nummer Topphälsa. Nya sockerfria NOBE Aloevera i smaken Persika (vi Healthyboxare är faktiskt några av de första som får smaka på den!) och en cocosvatten från Calahua. MUMS, finns ingen bättre törstsläckare och dessutom supernyttig! Dags för parken nu! Ha en fin dag!

– – –

Today I’m just gonna realx in the park and catch some sun, it’s so freaking hot so I don’t know how long I’ll manage. M is preparing for sundays game with water and shade so I’ll be on my own. I’m happy I got my The Healthy Box yesterday with some nice rehydration and good reading! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idamarieisaksson

  Hej!
  Kalles på söder – bästa stället i stan! Deras plocktallrik är magisk. Stans populäraste restaruang/bar.
  Mathildas – Ligger vägg i vägg med kalles, mer fine dining, väldigt bra mat!
  Brända Bocken mitt på torget – bra mat, bästa lunchen.
  Aktern och Fören – ligger ute på Gävle Strand. Jättegod pasta/pizza.

  Kram!

stats