Ida-Marie Isaksson

take me to the candyshop (Ica Maxi)

DSC_0150

DSC_0151

DSC_0156

My odd favourites! Am I crazy or do you recognize anything you’d miss after 6 months abroad?

Helloooooo! Gissa vart vi åkte direkt när vi kom hem 🙂 haha! Hela Ica Maxi var som en stor godisaffär, glömde helt att kika i tidningstället där jag står och häckar! Nu har vi avnjutit en delikat middag bestående av makaroner och prinskorv och efter det lite bryggkaffe. Vet ni hur härligt det är att komma ”hem” till sina egna grejer? Jag är helt lyrisk. Bara det att kunna fota stileben i en fin miljö, det gör mitt jobb så mycket lättare! Resan hem gick toppen, SAS är verkligen ett kvalitetsbolag, har aldrig haft en sån lätt resa trots 6 st bagage á 30 kg styck samt 4 handbagage. Nemas problemas liksom. Nu är det bara att slurpa i sig kaffet och sätta igång nån tvättmaskin. Vi åker ju ner till Stockholm redan på onsdag morgon så det ska packas upp och om igen.

Och vet ni då, bad news. Jag glömde kvar EN grej i Grekland. Nämligen min kameraladdare. Gaaah!

– – –

HOOOOOME!!! We went straight to the supermarket and did some food shopping. It felt like the whole stora was a big candyshop. I totally forgot to check the newsstand where my magazine cover still stands. Hungry girl! Now we just ate a typical swedish dinner: macaronis and fried sausage, fancy haha! You can’t imagine the feeling to be home among you own stuff. I’m so excited. Just to be able to take ”product photos” in a nice environment, it makes my job so much easier and more inspiring. The trip home was great. We had 5 bags a 30 kg and 3 hand luggages but still there was no problems. SAS Plus is the best! Now I need get some coffee in my tired body and then start unpacking. We leave for a long weekend in Stockholm on wednesday morning. 

You know what, I forgot ONE thing i Greece. My camera charger. So stupid! I hope I’ll find a new one tomorrow!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats