Ida-Marie Isaksson

Alimos.

DSC_0996

Hej på er! Mår ni bra?
Jag och M tog bilen imorse och åkte iväg till Alimos Marina som ligger på vägen in till Athen från oss. Lite stros längs strandpromenaden och en god lunch vid havet blev det. Här kryllade det av turister, jag tror det ligger några charterhotell precis i närheten som äger stränderna. Ingen höjdare med andra ord men väldigt mysigt ändå, Glyfada och Vouliagmeni är SÅ mycket bättre!! Nu  vet vi det! När vi var mätta och belåtna fortsatte vi in mot centrum och Ermou som är den största shoppinggatan i Athen. Vi hade egentligen inget shoppingsug, vi ville bara kolla läget. Men såklart slank det med några fynd också. Jag tänkte visa er imorgon!

Dagens outfit kommer också strax!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Hej! Ville bara säga hej:)! Hoppas du mår bra! Blir så glad av dina bilder på bloggen. Längtar liksom ännu mer utomlands då.
    Ha en härlig dag!
    Kram Jossan

stats