Ida-Marie Isaksson

mirror glass.

DSC_0296-2Fynd från gränderna i Plaka!

Dessa sunnies åker definitvt med till Santorini. Nu väntar jag på att Micke ska komma hem från träningen så att vi kan ringa taxi till flygplatsen. Det blir en lunch där. Jag tar med datorn till Santorini men jag vet inte om jag kommer att ha tid att blogga så frekvent. Vi får helt enkelt se. Men min instagram kommer säkert att gå het. (@idamarieisaksson heter jag där)

//

Off to Santorini! Follow me on instragram @idamarieisaksson

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    God morgon <3 Så härligt med en resa, hoppas ni får det toppen.
    Snygga solglasögon, måste köpa ett par nya, mina har gått sönder, lagade dom lite snabbt men hade visst tappat glaset och inte märkt det, snyggt, ett öga utan glas och ett med *haha* Ha nu en härlig resa så ska jag försöka fixa instagram så jag kan följa dig.
    Kram så länge

stats