Ida-Marie Isaksson

weekend to paradise.

santorini_panorama_view

tsmf_astarte_suites_hotel_infinity_pool_santorini

Grace-Santorini-Hotel-03-2

bilder: google

Min älskade överraskade mig med resa till Santorini idag! Det är någon helgdag i Grekland så grabbarna får en långhelg och vi åker redan på onsdag. LYCKA! Jag har drömt om att se Santorini länge.
TACK ÄLSKLING!

Har ni några ovärdeliga Santorini-tips? HIT ME! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Var på Santorini för några år sedan och det mest bestående minnet var att det var helt galet blåsigt 🙂 Ett tips är att ta en båttur till vulkanön mitt emot Santorini och kolla på kratern där och bada i varma lerkällor. På ostsidan finns ett berg längs med havet som skiljer två byar från varandra (kommer inte ihåg namnet) och hikar man upp dit har man dels en fantastisk utsikt, dels finns det ruiner kvar från en gammal stad.

 2. Malin Broberg

  1800 i Oia är en av Greklands bästa restauranger, Koukoumavlos i Thyra är också fantastisk, annorlunda inredning och mat men fantastisk!
  Jag gillade ett fik som hette Mylos som låg i Thyra, gott kaffe, trevlig utsikt!
  Hyr en bil och åkt runt hela ön (det är inga långa avstånd), man vill se alla byar!! Dem är alla lika fantastiska!!
  Och så mailar du mig när ni ska komma till Parga och hälsa på mig, det är också ett måste 🙂 bara ett par timmar med bil från Aten!!

  malinbrobergs.blogspot.se

 3. BeaS

  Tips, promenera, promenera, promenera 😀 och solnedgången men det är ju typiskt för santorini så det missar ni nog inte 😀

 4. emma

  Lyx att bo i Grekland och ha nära till alla grekiska pärlor som finns! Aldrig varit på Santorini men något som lockat mig att åka till.

stats