Ida-Marie Isaksson

My must haves.

DSC_0184-3

Jag har 3 älsklingar i mitt badrumsskåp som jag tänkte dela med mig av.

The Body Shop Moringa Body Mist.
Jag har haft dessa bodymists ända sedan de kom och de är oslagbara om man mäster kvalitet med andra mists. Bra doft som sitter, men inte lika tung som en parfym. Jag kan inte använda parfym alls nästan, men denna fungerar utmärkt. Moringa och Shea doftar heeeeelt underbart.

DSC_0192

Frezyderm Sun Screen Velvet 50+.
Ända sedan jag flyttade ner hit har jag varit på jakt efter ett bra solskydd för ansikte och hals. Det är så viktigt att skydda sig mot solen! Men det är oväntat svårt att hitta ett med SPF50 som är lätt och användbar under smink utan att man känner sig kladdig. Men här har jag lyckats spring på en guldklimp. Denna har en otroligt skön konsistens, precis som en primer. Den fungerar faktiskt superbra som primer, bättre än de jag hade för det ändamålet. Huden känns sammetslen och alla porer suddas ut. Den är dessutom vårdande, vattenfast, doftfri och parabenfri. Kan inte bli bättre! Läs mer här Jag tror det är lite svår att få tag på i Sverige, men jag hittade den på ebay (här) och på en grekisk sida med internationell shipping som jag hittade på google (här).

YSL Baby Doll Mascara.
Mascara är svårt, jag har varit ”mellan” mascaror ett tag men nu har jag äntligen hittat en jag gillar. Den har en syntetisk borste och är väldigt lätt i konsistensen så det kladdar inte så mycket, fransarna blir långa och fina. Det jag gillar mest med den är att den sitter hela dagen och kvällen men ändå är lätt att tvätta bort sedan.
(psst…på styleport.se får man 15 % rabatt på mascaran med rabattkoden QRT56, gäller 48 timmar)

DSC_0187-3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats