Ida-Marie Isaksson

I’ve got a fan.

DSC04329

Jag har ett fan! Hihi! Denna söta tjej har väntat utanför arenan efter varje match och jag har tagit för givet att hon väntar på Micke, men alltid gått fram och hälsat och fått en kram. Nu senast fick jag en liten chock när hon hade med sig en present och en poster hon hade gjort till MIG, det var visst mig hon väntat på. Så sött att jag smälter! Micke blev nog allt lite avis också, jag snodde hans fan 🙂

I’ve got a fan! Hihi! This darling has been waiting for us after every game, I always supposed it was for Mikael, but have said hi and hugged her every time. After the last game I got a suprise, a little gift and a poster for ME. I’m so thankful for this, so sweet! I think Mikael got a little jealous to, I stole his fan 🙂 You made my day sweetie!

DSC_0885

DSC_0900

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats