Ida-Marie Isaksson

liquid gold&sideritis.

DSC_0018-2

Detta fick vi levererat från en gård uppe i bergen häromdagen. En stor burk av världens renaste honung, flytande guld skulle man kunna säga. Vi äter den varje dag till vår yoghurt och den smakar heavenly! Vi fick även handplockat grekiskt bergste. Bergste eller ”Sideritis” som det heter på grekiska är vida känt för sina positiva egenskaper på immunförsvaret. Det dämpar tex förkylningssymptom, lungbesvär och det ökar förbränningen i kroppen. Det är antiinflammatoriskt och innehåller massor av antioxidanter. Detoxte med andra ord! Me like!

We got this delivered form a farm up in the mountains tha other day. A big jar of the worlds cleanest honey, we call it liquid gold. It tastes heavenly and we use it everyday on our yoghurt or in our tea. We also got hand picked greek mountain tea, or ”Sideritis” as it’s called in Greek. It’s well known to supress colds, help the immunesystem and aid digestion. It’s antiinflammatory and has lots of antioxindants. A natural detox tea! Me like!

A big thanks to Papa Nasos and Nasos himself!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dora

    Grekiskt bergsthé är så gott, jag är en kaffejunkie men dricker alltid det här theet när jag är krasslig eller frusen. Honungen kan jag inte heller vara utan, mina föräldrar som bor i Grekland tar alltid med sig en stor burk till mig när de kommer till Sverige.
    Ha det så bra i Grekland och tack för en fin blogg!

stats